Over deze site

Het is de intentie tussen 13 juni 2012 en 13 juni 2014 13x per maand een blog te publiceren. Voorlopig zit daar geen kop en staart aan. Dat zal in de loop van de tijd wel groeien.

Bij het schrijven van blogs laat ik mij leiden door mijn eigen inspiratie, de actualiteit en reacties op eerdere blogs. Op 13 juni 2014 maken we de balans op, kijken we wat er is en kijken we vooruit.

Naast de korte blogs die je op de homepagina kunt lezen heb ik een paar andere menu’s opgenomen die meer achtergrondinformatie geven, hetzij over het blog, hetzij over mijn persoon. Als je het blog ziet als een groeiende boom, dan zijn deze aanvullende menu’s de wortels. En je weet het: er zit minstens zoveel onder de grond dan wat erboven zichtbaar is.

Let’s go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *